TC. MEB. Ahmet Ermiş Anaokulu Veli Portalı. Sefaköy, Küçükçekmece / İstanbul

Ahmet Ermiş Anaokulu Fotoğraf Albümü Ziyaretçi Defteri İletişim Bilgileri
Değerler, bireylerin davranışlarını dolaylı veya dolaysız olarak etkileyen yaşam prensipleridir. Kültürler ya da nesiller farklılık gösterse de toplumsal yaşamın yapı taşı olarak değerler değişmez.

Günümüzde yok olmaya başlamış olan değerlerimizi korumak ve çocuklarımıza bu değerleri kazandırabilmek için erken çocukluk dönemi çok önemlidir. Bu döneminde çocuk; varsayılmak, saygı duyulmak, koşulsuz sevilmek,  mutlu olmak, güven vb. ilişkiler ister.

Okul öncesi dönemde, değerleri benimseyen ve bu değerleri davranışa dönüştürebilen bireyler yetiştirmek ebeveynlerin ve eğitim kurumlarının en önemli amaçlarından biri olmalıdır.  Okulumuz, değerleri yarınlara taşıyacak olan çocuklarımız için aylık eğitim programı hazırlamakta ve uygulamaktadır.

2013-2014 Eğitim- Öğretim Yılı Değerler Eğitimi Programımız

Ekim